středa 11. dubna 2018

Nákupy za březen 2018 - propadla jsem Benefitu?

Takovéhle články nepíšu moc často, ale přitom jsou moje nejoblíbenější. Kosmetiku miluji a kupuji ji vlastně nejčastěji. Oblečení si koupím jednou za uherský rok, když už je to fakt potřeba a nebo mě do toho uvrtá nějaká ta kamarádka.

A také jsem poslední dobou propadla nakupování dekorací na focení, ale toho si postupem času všimnete sami. Chtěla bych to tady totiž trošku rozzářit, když je to jaro!


Jako první věc bych asi zmínila rozjasňující pudr od BENEFITu.
Já ho používám jako takovou lehkou tvářenku, která v sobě má třpytky a proto také dobře zastane funkci rozjasňovače. Samozřejmě jen v takové lehké vrstvě, žádná divočina.


Další věc od značky BENEFIT je BeneTint. Slyšela jsem na něj hodně chvály a tak jsem nemohla zůstat pozadu. Zatím jsem si ale zakoupila jen miniaturku, co kdyby náhodou mi tenhle zázrak nevyhovoval. Ale kdepak, mohla jsem koupit rovnou velké balení, je to zázrak.


Už dlouho jsem pokukovala po pravém BeautyBlenderu. Tak jsem se konečně rozhodla, že si ho tedy koupím. Zatím nemohu říct, jestli mi vyhovuje nějak extra lépe, než obyčejný například z DM. Je rozhodně měkčí a také menší.


A jako poslední jsem při frontě čapla miniaturku rtěnky od Estee Lauder. Má krásnou, červenou barvu. Nikdy jsem rtěnky od této značky neměla, takže miniaturka je nejlepší na vyzkoušení.

Odstín: 340 ENVIOUS
To by bylo z mých nákupů vše. Nějak extra jsem to nepřeháněla, protože už mám pocit, že té kosmetiky mám opravdu hodně. Takže nejdřív všechno spotřebovat a pak až nakupovat nové.

Co jste si za předešlí měsíc koupily Vy? Investujete více do kosmetiky a nebo do oblečení?

Budu se na Vás těšit u dalšího článku.

Vaše T.

1 komentář:

  1. O pravém BeautyBlenderu také uvažuji. Určitě bych na něj ráda uvítala recenzi :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat