čtvrtek 26. května 2016

Víkend naplánovaný do puntíku!

Tento víkend byl plný oslav a překvapení, ale stálo to za to. Naplnil mě pozitivní energií na další roky a roky!

V sobotu jsme jeli na nějakou předváděcí akci firmy, která spolupracuje s naší firmou. Podle mě, to byla ta nejnudnější část celého víkend, ale všichni jsme to tam přečkali. Nejhorší na tom všem byl asi klaun. Já je vážně nemám ráda! Ten jejich ošklivý obličej..

Ten jeho otravný a slizký obličej není úplně vidět, ale každopádně byl odporný. Nu což, přežila jsem to!

Po trpném výstupu klauna jsme se přesunuli k babičce na oslavu svátku a dědových narozenin. Tyhle rodinné oslavy miluji, je to to nejkrásnější. Celkově oslavy narozenin miluji!
Ráda dávám osobnější dárky, než jenom koupené, ale nestihla jsem nic vyrobit. Takže dědovi kupovala dárek mamka a já babičce.

Kytky jsou krásný dárek, ale mám radši květiny v květináčích. Celkově víc vydrží a jsou delší památka, než květiny řezané. Ale řezané jsou zase mnohdy krásnější...
Večer u babičky jsme grilovali. Ovšem, jako vždy u babičky. Mám takové večery vážně hodně ráda, všichni jsme spolu, povídáme si, jíme...

V neděli jsem pokořila sama sebe! Upekla jsem svému milovanému dort k narozeninám. Byl to můj první dort v životě. Pomáhala mi trošku babička, nejsem zas tak dobrá, abych to zvládla úplně sama.
Tak jak se Vám líbí? Mě se líbí, moc. (Heh, musím se pochválit :)

Když jsem upekla dort, vydala jsem se podpořit svoje pusinky v tancování. 
Moc se mi líbí, jak takové křehké kopretinky dokáží udělat takovou parádu! Bylo to neskutečný. Překvapili mě, ne že ne.

♥♥♥♥♥


Jsem na holky opravdu pyšná, ale ne jen na ně. Na celou jejich skupinu, samozřejmě. Byl to neskutečný zážitek, jak už jsem psala/říkala. 

Doufám, že jste měli stejně krásný víkend, jako jsem měla já.♥

Žádné komentáře:

Okomentovat